Mivel mostanában ismerkedem a marokkói konyhával, kézenfekvőnek látszott, hogy amikor a hétvégén kulináris kalandozásaink állandó asztali tettestársát és családját láttuk vendégül, akkor ebből a körből válogassak, bár itt-ott azért becsúszott egy kis iráni, illetve görög hatás is. A menü így alakult:
_______________________________________________
Előételek:
narancsos sárgarépa saláta
humusz fűszeres pitával
padlizsán chermoula öntetben
kisír
Főételek:
kufte-tebrizi
Desszert:
hideg joghurt forró mézzel, pirított dióval
Szóval jönnek a marokkói részletek a következő bejegyzésekben.
Szia!
VálaszTörlésMint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info kukac miner pont hu-ra!
Üdvözlettel:
Miner.hu