Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 29, 2018
Csicseriborsós oregánós csirke Ha csirkéről van szó, az ember hajlamos a rántott csirke, rizses csirke dimenzióban gondolkodni, holott valójában a csirkehús fehér vászon, a variációk száma végtelen. Ebben a receptben bár megjelenik a narancs karakteres íze, bátran ajánlom azoknak is, akik kicsit ódzkodnak a sós és édes ízek párosításától, a narancstól egyszerűen csak pikáns lesz az étel. __________________________________________________ Hozzávalók: A mártáshoz: 1 db. citrom 3 db. narancs 3-4 gerezd préselt fokhagyma 1 EK méz (elhagyható) őrölt római kömény valamint: 1 doboz konzerv csicseriborsó 4-6 db. csirkecomb, vagy csirkemell, tetszés szerint 3-4 sárgarépa, vagy 6-8 bébirépa (utóbbi semmiképpen nem konzerv) 1 vöröshagyma olivaolaj 1-2 ág friss oregánó só cirtombors chilipehely petrezselyem a tálaláshoz A mártáshoz a citrom, és két narancs levét kifacsarom, és elkeverem a többi hozzávalóval, majd a felével bepácolom egy fél órára a