Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 26, 2009

Fetás-diós padlizsántekercs

Mea culpa. Szóval kissé hanyagoltam mostanában a blogot, mentségemre szolgáljon, hogy helyette nem a lábamat lógáztam, na de majd most. A hanyagolás egyik indoka, hogy volt munka bőven, a másik indoka viszont, hogy mostanában sokfelé utazgattunk család és barátlátogatás címén, és iszonyú jókat ettünk más főzőkanalából kifolyólag, főleg ami a húsvéti traktát illeti. Na de azért egy kicsit főztem én is ezen idő alatt, sőt fotóztam is, csak feltenni nem volt időm. A mostani csemege még mindig a görög irányvonalat követi, és kifejezetten Brasil kedvéért kerül ide. Ha minden igaz görögül melitzana rolonak hívják, és kis adagot nem érdemes készíteni belőle, érdemes viszont odafigyelni az alapanyagokra, különösen az általam már sokszor emlegetett görög feta beszerzésére. _________________________________ Hozzávalók: 2-3 szép padlizsán, nagyjából 2-25 dkg. görög feta sajt, 1 dl. joghurt ( ha tehetjük legyen ez is görög, vagy a zsírosabb fajta török joghurt, ha nem akkor is minél krémesebb f